likeBalaton.hu | 2022.10.26. 14:00
Már nevezhetsz ezekre a 2023-as futóversenyekre
Megkezdődött a 2023-as Maratonman Versenysorozat nevezési időszaka. 

👉 NN CITY RUN – 2023.04.02.

A Maratonman sorozat első állomása, a 2023. április 2-án megrendezésre kerülő NN City Run, mely tökéletes felkészülési verseny az NN Ultrabalatonra!

A versenyközpont a Várkert Bazárban kerül kialakításra. A klasszikus félmaraton mellett, rövidebb távokon is próbára teheted magad, így a futással még csak most ismerkedők is találnak maguknak megfelelő távot. Az útvonalunk a lezárt budai alsó rakparton halad, így a főváros legszebb díszletei között teheted meg az általad választott távot, futás során átfutunk a Szabadság hídon is.

Itt nevezhetsz az NN City Run-ra.

👉 BÁBOLNA BIO RUN – 2023.06.17.

2023-ban a Maratonman Versenysorozat negyedik állomását Bábolnán rendezik meg. A résztvevők összesen három táv közül választhatnak, a félmaratoni táv pedig váltóban is teljesíthető. A versenyközpont a város központi részén a Bábolna Strand- és Termálfürdő előtt kerül kiépítésre. A futókör érinti a lovardát és a méltán híres Bábolnai Arborétum és Állatparkot is.

Itt nevezhetsz Bábolna Bio Run-ra.

👉 dm BALATON RUN – 2023.09.16.

2023 szeptember 16-án harmadszorra kerül megrendezésre a dm Balaton RUN futónap, amely a szezon családbarát rendezvénye lesz. Az eseményre a rutinos futókat és a futással csak most ismerkedő sporttársakat egyaránt szeretettel várják.

Itt nevezhetsz a dm Balaton Run-ra.Hamarosan nyitják a Generali Night Run, Krones Run Debrecen, valamint a Generali Run Balatonfüred események nevezési felületeit is.


Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva