Szaniszló Hajnalka | 2019.10.12. 10:00
Szavazz az év kutyabarát balatoni helyére!
Ha létezik olyan, hogy „legkutyabarátabb hely”, akkor válaszd ki te, melyik legyen az! A Balatonnál is számos ilyen van, nézz be hozzájuk, és szavazz!

Összeállításunk a balatoni kutyás helyekről az alábbi linken érhető el.

Szerencsére egyre többen tekintünk társként kutyánkra. Szívesen megyünk együtt mindenhova, és leginkább olyan helyeket látogatunk, ahol kutyánk is szívesen látott vendég. Most megbecsülésünket máshogy is kifejezhetjük: mutassuk meg a világnak, melyek a legjobb kutyabarát szállások, vendéglátóhelyek vagy munkahelyek itthon.

Ismered például a keszthelyi kutyás parkot és strandot?

Nem hivatalos adatok, felmérések szerint Budapesten több, mint 500.000 kutyatartó van, akiknek 90%-a együtt él kutyájával. Országos viszonylatban közel 3.000.000 embert érint a kutyatartás (Medián-kutatás, 2018). A felelős kutyatartás népszerűvé válásának, illetve a törvényi szabályozásoknak is köszönhetően a kutyatartók nagy része ma már társként kezelik kutyáikat.

Tavaly így szerepeltek a balatoni helyek a versenyben. Vajon a tihanyi Echo Étterem idén is díjazott lesz?

Jó ideje felfigyeltek arra a rugalmas és innovatív vállalkozások, boltok, szolgáltatások, munkahelyek, hogy kutyabarátnak lenni nemcsak szimpatikus, de üzletileg is jövedelmező. Akik „kinyitották az ajtókat” a kutyák számára, azok egy kis változtatásnak, odafigyelésnek köszönhetően nagy sikereket, pozitív visszajelzéseket értek el a kutyatartók körében.

A Cool Cafe az egyik legnépszerűbb hely Fonyód belvárosában, ahol bőséges reggelivel, salátákkal, saját készítésű süteményekkel és szuper lattékkal várják a vendégeket. Ez az a hely, ahol figyelnek ránk, ünnepnapokon is nyitva vannak, és bevihetjük a kutyusainkat is.

– Az immár hatodik éve megrendezett „Az Év Kutyabarát helye” kampány elsődleges célja, hogy még jobban megismertessük a gazdikkal az állatokra nyitott helyeket, valamint a kutyatulajdonosok segítségével elismerjük, megbecsüljük a vállalkozások kutyabarát hozzáállását – írja a kutyabarat.hu

A fonyódi kutyás strand megvolt a nyáron? Itt közösen evezhettél a kutyáddal, te kipróbáltad?

A szavazás már él, add le a voksod a legjobbakra – október 31-én 20 óráig van lehetőséged választani a nevezők közül!

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: Cool Café

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva