Jön a Kultkikötő legszínesebb hétvégéje!
Helyszín Balatonboglár, Árpád utca 17
Időpont
Jazz és a Bor Fesztivál, Petri György-est, Jónás Vera Duó, Szőke András, Dés László Nagy utazás koncertje és Molnár Ferenc sikerdarabja, A testőr. A Kultkikötő soron következő, negyedik hétvégéjén is gondoskodik a kulturális programokra szomjazó nyaralók és a Balaton-környékén élők szórakoztatásáról.

Nemzetközi színvonalú produkciók, a legnagyobb nevettetők, valódi zene, kertmozi, díjnyertes gyerekprogramok, komoly és könnyed színházi darabok, különleges előadó-estek. Jön a Kultkikötő legszínesebb hétvégéje, ahova minden kedves érdeklődőt várnak sok szeretettel.

XIX. Jazz és a Bor Fesztiválja

Ahogy 19 éve mindig, ezen a nyáron is lesz Jazz és a Bor Fesztiválja Balatonbogláron. Július 11-14. között, esténként igényes jazz koncerteket hallgatva kortyolhatjuk a finomabbnál finomabb borokat a mediterrán hangulatú udvaron. Lesz itt fúziós-alternatív könnyűzene, pszichedelikus rockkal keveredő könnyűzene, improvizáció, a leghíresebb jazz-dalok, filmslágerek, magyar és nemzetközi örökzöldek. A családbarát programra a 14 év alatti gyerekek ingyen mehetnek be, a koncertek pedig 20.00-kor kezdődnek. A négy nap alatt a hazai zenei élet meghatározó alakjai, nemzetközi szinten is ismert zenekarok és zenészek lépnek fel – többek között a G-townfellowship, a Fekete-Kovács Kvintett, a One Side, a Kaltenecker – Markó Duó, a Mörpava, a Balázs Elemér Group, a Banda Zeitun (Baleár-Szigetek), a Náray Erika Quintet.

A nívós koncertek alatt pedig legalább ilyen finom borokat kóstolhatunk: többek között kitelepül a helyszínre a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet (Balatonboglár), a Hujber Pince (Balatonboglár), a Légli Szőlőbirtok (Balatonboglár) és a Konyári Pincészet (Balatonlelle).

Dátum: 2018.07.11-14. 20.00
Helyszín: Balatonboglár

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva