likeBalaton.hu | 2022.10.23. 13:00
Európai színvonalú kerékpáros központot adtak át a Balatonföldváron
40 millió forintból a Nyugati Standnál nyílt kerékpáros központ, ahol a klasszikus bicikliken kívül elektromos rásegítésű kerékpárokat is lehet bérelni. Szervizelésre és kisebb kiegészítők vásárlására is van lehetőség.

A 100 négyzetméteres kerékpáros központ a BalatonBike365 Port nevet viseli, ahol információt is lehet kapni arról is, hogy hol érdemes a pihenőhelyekkel ellátott utakon túrázni, sőt, akár vezetett túrákon is részt lehet venni.

Balatonföldváron, a Nyugati Standnál nyílt kerékpáros központ, amely a BalatonBike365 Port nevet viseli.

A balatonföldvári Nyugati Strandnál nyílt a Balatonbike365 Port
Fotó: Facebook/Balatonbike365

Európai színvonalú a BalatonBike365 Port

A BalatonBike365 Port Balatonfüred után most már a déli parton, Balatonföldváron is elérhető, ahol európai szintű szolgáltatásokkal várják a somogyi tájakat bringával felfedező turistákat.

A centrum avató ünnepségén Princzinger Péter, a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ), egyben a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány elnöke kiemelte: a helyi önkormányzat és a szövetség összefogásának eredményeként létrejött központban

olyan szolgáltatásokat vehetnek igénybe a bringások, vagy a kerékpározásra rávehető aktív turisták, amelyeket máshol nem, vagy nem ilyen színvonalon.

Holovits Huba, Balatonföldvár polgármestere emlékeztetett arra, hogy a településen 2011-től építenek bringautakat és a déli parton azért eshetett a választás Földvárra, mert itt adottak a feltételek a központ megvalósításához.

A BalatonBike365 facebook oldalán arra figyelmeztet, hogy télen ügyeleti nyitvatartás lesz, ezért a látogatás előtt mindenki tájékozódjatok az aktuális infókról!

Nyitókép: Facebook/Balatonbike365

 

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva