veol.hu | 2023.03.13. 12:00
Élet a Veszprém-Balaton régióban – kulturális programsorozat
Élet a Veszprém-Balaton régióban a témája annak a programsorozatnak, amely egészen áprilisig tart a megyeszékhely különböző helyszínein.

Életa Veszprém–Balaton térség kulturális életében – programsorozat kezdődik

A Veszprémi Érseki Főiskola Életvezetés, életvitel a Veszprém–Balaton térség kulturális életében címmel foglalkozásokat szervez a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében.

A négy alkalomból álló rendezvényeket március 31. és április 21. között, pénteki és szombati napokra hirdetik meg különböző korosztályok számára.

A rendezvények helyszíne a Jutasi köztéri EKF-pont. A program keretében elsőként március 31-én Erdélyi Ágnes karnagy tart előadást a Veszprém–Balaton térség kórus- és zenei életéről. Ezt követően

az érdeklődők a zeneterápia gyógyító erejéről hallhatnak

amelyet személyes élmény formájában is megtapasztalhatnak. A csoportfoglalkozásokat Fülemile Judit zeneterapeuta vezeti.

Senior örömtánc-oktatás is lesz

Április 1-jén Utassy Beatrix szenior örömtánc-oktató vezetésével élővé és közösségi szinten megélhetővé válik a tánc felszabadító, örömteli élménye. A szeniortánc kimondottan az idősebb korosztály számára kifejlesztett mozgásforma.

Április 14-én az Ezerarcú Nők – Lélekfrissítő meseműhely várja azokat a nőket, akik vágynak arra, hogy lélekben felfrissüljenek egy elfogadó, támogató női körben. Az élőszóban elmondott mesét az alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterápia segítségével dolgozzák fel. A mesélő Nagy Kalmár Szilvia meseterapeuta. Egy héttel később az utolsó programra Kaszás Ágnes coach, facilitátor várja a tinédzsereket és fiatal felnőtteket egy problémamegoldó játékra, speciális LEGO-elemek segítségével. A szokatlan kihívás tágítja a gondolkodási teret. A játékosságon keresztül felébresztett kreativitás meglepő felismeréseket hozhat.

A programokon való részvétel ingyenes, de létszámkorlát miatt regisztrációhoz kötött.

 

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: Veszprém 2023

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva