likeBalaton.hu | 2023.04.20. 10:00
Retro vonatszerelvény tavasszal Győr és Veszprém között
Retro vonatszerelvény közlekedik a tavaszi hétvégeken Győr és Veszprém között: a részleteket a vasúttársaság közölte.

Retro vonatszerelvény jár a tavaszi hétvégeken Győr és Veszprém között

– Retro vonatszerelvény közlekedik Győr és Veszprém között a következő hónapokban a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa programsorozat eseményeihez kapcsolódva. Az április végétől a tavaszi hétvégeken közlekedő szerelvény kétszer fordul a két város között – közölte a Bakonyvasút Szövetség. A retro vonatszerelvényen a régi időket idéző bisztrókocsi is van.

Április 29-30-án, május 1-jén, május 6-7-én, 13-14-én és 20-22-én közlekedik.

A Bakonyvasút Szövetség minden érintett hétvégén egész nap nyitva tartó büfével várja az utasokat Porva-Cseszneken.

Naponta kétszer fordul, Győrből 10 óra 13 perckor és 16 óra 13 perckor, Veszprémből 13 óra 35 perckor és 19 óra 35 perckor indul.

A Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa programsorozat eseményeinek rugalmasabb megközelítéséért a MÁV-Start Zrt. szolgáltatásfejlesztést tervez a szlovák állami vasúttársasággal a Győr-Veszprém vasútvonalon. Ha a megállapodás a közeli napokban megszületik

április 28-ától október 2-áig nemzetközi vonat közlekedik a Pozsony (Pozsonyligetfalu)/Bratislava Petrzalka-Győr-Veszprém útvonalon és vissza.

Április 28. és június 12. valamint szeptember 7. és október 2. között kedd és szerda kivételével minden nap, június 13. és szeptember 6. között pedig naponta.

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

 

 

 

 

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva