likeBalaton.hu | 2022.07.04. 10:00
Kvíz: Az utánozhatatlanul finom balatoni lángos
Kvíz! Teszteld ismereteidet a Balatonról. Vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett rajongásod és az összes tudásod. Sok sikert!

 

1/5

Melyik étel felhasznált energia- alapanyag és időráfordítása egyezik meg a balatoni lángoséval a helyi étteremtulajdonos szerint?

Fotó: Krausz Andrea
2/5

Melyik Barátok közt szereplő kampányolt videójában a balatoni lángos mellett és védte meg ezt a finomságot a magas árak miatt érkezett támadásoktól?

Fotó: Turbéki Bernadett
3/5

Balatonlellén volt kapható először tavaly nyáron a különleges lángosburger. Ennek valóban magasabb volt az ára, mint a hagyományos, sajtos-tejfölös verzióé. Mennyibe került 2021-ben ez a lángosszenzáció?

Fotó: Mészáros Annarózsa
4/5

Kapros tejföl, füstölt lazac, lilahagyma és kaviár is van annak a lángosnak a feltétjei között, amely a balatonmáriafürdői strandon kapható. Mi fantázianeve a finomságnak, melyik országban népszerű ez a verzió?

Fotó: Mészáros Annarózsa
5/5

Mi az, ami a sütés során rontja a lángos minőségét és amelyet a NÉBIH is vizsgál a balatoni lángos minőség-ellenőrzése során?

Fotó: MTI/Balázs Attila
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 




 

 

 

Nyitókép: Mészáros Annarózsa

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva