Szaniszló Hajnalka | 2023.01.17. 10:00
Kvíz: Hazai sztárok téli balatoni kiruccanásai
Kvízünk ezen a héten a hazai sztárok téli balatoni kiruccanásaival kapcsolatban hív játékos fejtörőre.

Ezen a héten hazai sztárok téli balatoni kiruccanásai témájában tesztelheted ismereteidet. Hajrá!

 

1/5

Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője egyik kedvenc látványa, amikor nagy köd van, a fonyódi partról alig látszik a Badacsony. Mi lebeg ilyenkor a víz felett?

Fotó: Margaret Island hivatalos/Takács Márk Ádám
2/5

Amikor hideg téli napokon a balatonakarattyai magasparton sétál a családjával, Ördög Nóra ezt a finomságot szereti fogyasztani.

Fotó: Ördög Nóra hivatalos
3/5

A Happy Gang egykori tagja, Cory (aki ma szólóban élteti a zenekar dalait) különleges felszereléssel bringázik télen a Balatonnál. Mi ez?

Fotó: Cory családi
4/5

A Kaukázus énekese, Kardos-Horváth János szomorúnak tartja, hogy már nem fagy be a Balaton, pedig imádja azt a látványt. Milyen időjárási jelenséget kedvel még az énekes a tónál?

Fotó: Kiss Krisztina/Volt Film
5/5

Nagy Adri énekesnő-színésznő tihanyi kötődésű és számára a Balaton mindig négyévszakos volt. Mi az, ami télen és nyáron is ugyanolyan gyönyörű a tónál Adri szerint?

Fotó: Nagy Adri hivatalos
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Nyitókép: Margaret Island hivatalos/Takács Márk Ádám

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva