Szaniszló Hajnalka | 2021.11.12. 14:00
Síruhában biciklizik Balatonlellén a népszerű énekes
Az egykori Happy Gang ma is aktív énekese, Cory imád a Balatonnál bringázni. A hétvégi biciklizős élménybeszámolótól te is kedvet kapsz majd.
A Happy Gang együttes a kilencvenes évektől kezdődően kihagyhatatlan eleme volt a hazai diszkóéletnek és a zenecsatornák kínálatának is. Cory, az együttes egykori tagja ma is ápolja az örökséget és mai előadókat megszégyenítő rajongótáborral tolja a brutális hangulatú koncerteket szerte az országban.

Ki ne emlékezne a Sokáig voltam távol című slágerre?

Cory e hét végén a határon túl lép fel, de előtte még kerékpárra pattant és kedvenc helyén, a balatongboglári kikötőben is megállt egy jó kávéra. Fonyódot is imádja, ahogyan az egész Balaton igazi szerelem nála. Korábban Cory itt mesélt nekünk a kilencvenes évek örökségéről és arról a szenvedélyes munkáról, amellyel ma is sikeresen működteti a Happy Gang dalait és a korszellem életérzését. Ezt pedig ma már egyre több fiatal is érzi, hiszen a koncertjei nagy részét fiatal felnőttek és kamaszok is alkotják. A dal felújított változata ma is tarol és aktuálisabb, mint valaha.

Cory igazi balatoni bringás, ezt a videó után következő képriportban mutatja meg

– Az első fotóm a balatonboglári kikötőben készült. Amikor csak tehetem, itt töltöm a pihenőidőt. Már törzsvendég vagyok a Bárka kávézóban, amely egy tündéri, teraszos hely. Itt található a Balaton legrégebbi hajója, a Csavargőzös Műemlékhajó is. Szigorúan kerépkárral közelítem meg, majd egy finom kávéval a kezemben a kedvenc padomon gyönyörködöm a tó fenséges látványában – mesélte Cory.

A Csavargőzös Múzeum számos izgalmas részletet mutat be a hajó és a balatoni hajózás múltjáról. Nézd meg a képeket és te is kedvet kapsz majd hozzá.

Cory (ex-Happy Gang) a balatonboglári kikötőben Fotó: Cory családi

Cory (ex-Happy Gang) a balatonboglári kikötőben
Fotó: Cory családi

Fonyód a következő állomásom. Ezen a helyen két bulim is volt a közelmúltban. Nagyon jó érzés visszajönni ide magánemberként. Itt van az óriáskerék, amit szintén imádok – folytatta az előadó.

Nézd meg, hogy hol és milyen óriáskerekek vannak a Balaton körül.

Cory (ex-Happy Gang) Fonyódon Fotó: Cory családi

Cory, (ex-Happy Gang) Fonyódon
Fotó: Cory családi

Cory vajon korizik is a Balatonnál?

– Még nem koriztam a Balatonon, de a név kötelez, így a terveim között szerepel – viccelődött Cory.

Cory télen síruhában biciklizik a Balatonnál

– Mostanában Balatonszemes a központunk. Számomra a nyarat most az ősz jelenti a Balatonnál, de télen is járunk a tóhoz – zárta gondolatait az énekes.
Fotó: Cory, Happy Gang hivatalos

Fotó: Cory, Happy Gang hivatalos

 

 

Nyitókép: Cory, Happy Gang hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva