2018.08.10. 08:06
LikeBalaton ajánlja - sztárok a Balatonon
Nem meglepő sztárokkal összefutni valamelyik balatoni étteremben, hiszen a strandszezon a szabadtéri előadások időszaka is. Aki él és mozog a sztárvilágban, biztosan megfordul a magyar tengernél is. Mi pedig sorra megkérdeztük őket, milyen kötődésük van a Balatonhoz.

 

Büszke, hogy Csepregi Éva mellett feküdt
Nem tud úszni, egy napot sem bír ki a parton, ám szereti a nyarat, a Balatont. Hogy ki? Aranyosi Péter, aki a Dumaszínház „karavánjával” érkezett a Balatonhoz, és nagyon büszke, hogy Csepregi Éva mellett is feküdt alig ruhában.

Csak nekünk stand-upoltak – exkluzív
Aranyosi és Badár Sándor csak a likebalaton.hu olvasóinak még minielőadást is rögtönzött.

Marcellina: Békák, szerelem, fehér éjszakák
Marcellina elengedhetetlen jelképe a szaxofonja és a kreppelt haj. A legújabb hírek szerint nemcsak a koncertekben aktív, de magánéletében is változások vannak, rátalált a szerelem.

Dárdai Pál nagy napja Zamárdiban
Győzött a Zamárdi Petőfi SE a Dárdai Hertha Team ellen. A jótékonysági mérkőzés előtt díszpolgári címet adtak át Dárdai Pálnak.

Közös dalt írt a New Level Empire és a Republic
” Ez nem egy régi dal feldolgozása, hiszen ilyen sok van, hanem közös szerzemény. Borzasztóan büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen régi, nagy zenekarral közöset alkothattunk, és megismerkedhettünk azokkal a tagokkal, akiket gyerekkorunkban csillogó szemmel néztünk a színpadon.”

Kiss Tibi (Quimby): Vízillatú ébredések
Kiss Tibi egyfajta egyedi stílust képvisel, amit csak ő tud. Ha színpadon van, egyszerűen figyelni kell rá, és mindegy, hogy ezt a Quimby-vel teszi egy hatalmas színpadon, vagy a tábortűz mellett az Aranyakkorddal.

Latin zene és vízpart – klippremierrel
Csordás Tibiről mindenkinek a latin zene jut eszébe, és mi más is kellene egy remek hangulatú bulihoz. Az énekes pár napja készült el új albumával, az egyik dalból klip is készült, ami tegnap látott napvilágot. Most nálunk megnézhetitek.

Völgyesi Gabi: Madárlesen Matula bácsi nyomában
A Unique zenekar idén jubileumi koncertsorozattal ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Völgyesi Gabi énekesnővel a Balatonhoz kötődő emlékeiről nosztalgiáztunk.

Wolf Kati: Balatonalmádi a kedvenc helyünk
Wolf Kati nemrég fellépett a Bujtor István nevével fémjelzett Tihanyi Szabadtéri Játékok gálaműsorán. Előadás után a Balatonról, a családról és zenéről beszélgettünk.

Zoltán Erika: A Balatont soha nem hagyjuk ki!
“Gyerekkoromban a nagymamám Vonyarcvashegyen vásárolt egy picike telket, amire egy nagyon régi, klasszikus faházat épített fel a család, amiben petróleumlámpával lehetett csak világítani, és a wc is kint, az udvar sarkában volt. Nagyon sok időt töltöttem ott a nagymamámmal, amikor vége volt a sulinak, szinte az egész nyárra leköltöztem Vonyarcra. A Balaton emiatt is meghatározó az életemben, és nagyon szeretem.”

Béres Alexandra: Zamárdi a szívem csücske
Béres Alexandra üzletasszony, sportoló, csinos nő és anya. A sorrendet most ne boncolgassuk, hiszen a lényeg úgyis az, hogy az ember a megfelelő helyen mindig helytáll. Még nyaraláskor is. Ezt azok a szülők pontosan értik, akik kicsi gyerekekkel nyaralnak.

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva