Szaniszló Hajnalka | 2020.10.16. 08:00
Opitz Barbi balatoni interjú: "Fürödtünk, hajókáztunk, bicikliztünk, élveztük a jó időt"
Opitz Barbi épp, hogy búcsúzott a Sztárban Sztártól, máris megjelent a legfrissebb klipje, a Rumba. Kérdeztük a Balatonról is! Mit csinál csodás hajkoronájával a vízben? Mit szeret enni a strandon? Merre járt idén nyáron? Milyen gyerekkori emlékei vannak? Kiderítettük!

– Milyen a kapcsolatod a tóval?
– Nagyon szeretek a Balatonnál koncertezni, kirándulni, a Balaton vízében úszni, fürdeni. Számos Balaton-parti településen volt már szerencsém fellépni: Siófok, Fonyód, Zánka, Balatonmáriafürdő, Zamárdi, Keszthely és még sorolhatnám. Bizonyos településeken többször is koncerteztem, sőt táborokban és fesztiválokon is. Mindezekért nagyon hálás vagyok!

– Hogy telt a nyarad, mit csináltál a tónál?
– Ezen a nyáron több szabadidőm volt, így többször is ellátogattunk Balatonfüredre és Tihanyba. Fürödtünk, hajókáztunk, bicikliztünk, élveztük a jó időt, és a csodás környezetet. Sok szép emlék fűz engem a Balatonhoz, beleértve a gyerekkori élményeimet is.

 

Fotó: családi archív

 

– Mondj, kérlek, egy balatoni pillanatot az életedből, amire azt tudod mondani, hogy emlékezetes volt számodra.
– Hat éves voltam, amikor először jártam a Balatonnál a családdal, kirándultunk, hattyúkat etettünk, de sajnos a rossz idő miatt akkor nem tudtam fürdeni. Újra 12 éves koromban egy tehetséggondozós tábor keretén belül Fonyódon kirándultunk, az akkori iskolatársaimmal. Mindezek örök és felejthetetlen emlékek számomra.

– Milyen hatással van a Balaton vize a gyönyörű hajadra? Egyébként sem lehet könnyű kezelni, a strandon, a vízben ez gondolom, még nehezebb. Hogyan véded ebben a helyzetben?
– Összefonom vagy felkontyolom a hajamat amikor vízbe megyek, így kevésbé kócolódik olyankor.

 

Posted by Opitz Barbara Hivatalos Oldala on Wednesday, August 5, 2020

 

– Ha valamelyik dalodat társítani kellene a Balatonhoz érzésben, feelingben, melyik lenne az?
– A Végem című dalomat tudnám társítani a legjobban a Balatonhoz.

 

 

– Odamennek hozzád a strandon, kérnek fotót, vagy megkérdezik, hogy hol vetted a bikinid?
– Igen, rengetegen odajönnek hozzám a Balatonnál is közös képet kérni és kifejezni rajongói szeretetüket, amik mindig bearanyozzák a szívemet-lelkemet. Néhányan érdeklődtek már, hogy honnan vannak az epres és a neonrózsaszín bikinijeim, melyek a kedvenceim.

– Lángos és hekk a strandon vagy étterem?
– Általában lángos és fánk.

– Legutóbbi kliped a Buraival közös Cha cha cha című dalhoz készült. Milyenek a visszajelzések és mi történik veled még idén?
– A Cha Cha Cha is nagy sikert aratott, két és fél hónap alatt kétmilliós megtekintést produkáltunk a Youtubeon, illetve TikTokon már több mint 14 ezer ember táncolt erre a dalunkra. Futótűzként terjed a Cha Cha Cha táncos challenge-ünk és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, mindezeknek elképesztően örülünk.
Október 15-én jelent meg a legújabb videoklipes dalom, a Rumba, egy partys, vagány reggaeton dal, ami röviden arról szól, hogy nem a sok pénz teszi értékessé az embert, hanem a belső értékek, a lélek, a személyiség. Emellett szintén nagyon ütős nyolc dal van a tarsolyomban, amikre sorra tervezem leforgatni a klipeket.

Most, hogy vége a Sztárban Sztárnak, hogyan, mivel tér vissza a megszokott életéhez, s mi lesz a következő projektje zenei téren?
– Természetesen a műsor ideje alatt lemondtam a fellépéseimet, viszont most már újra visszatérek a régi kerékvágásba, folytatom a koncertezést is.
Bízom benne, hogy az elképzeléseim szerinti ütemben tudom kihozni az új klipes dalaimat a Rumba után, decemberben szeretnék kihozni egy old school hiphop, boldog, szerelmes dalt, aztán pedig január-február környékén a Kinn az utcán-t, ami egy trap lassú dal, egyik nagy kedvencem, nagyvonalakban arról szól, hogy soha nem szabad feladni, küzdeni kell az álmainkért.

 

 

 

Nyitókép: Opitz Barbi családi archív

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva