Szaniszló Hajnalka | 2022.12.24. 08:00
Sztárok karácsonyi receptjei és balatoni történetei 2.
Sztárok karácsonyi receptjei és ünnepi történetei – hangolódj finomságokkal és megható pillanatokkal.

Sztárok karácsonyi receptjei és ünnepi történetei következnek.

A sorozat második részében Gubás Gabi, Zoltán Erika, Ördög Nóra, Cory aka Happy Gang, Pély Barna is és Csepregi Éva betekintést enged a családi pillanatokba.

Gubás Gabi kedvenc karácsonyi sütije

Gubás Gabi a közelmúltban tökéletesítette a babka receptjét, hogy az ünnepi asztalra biztosan a legjobb verzió kerüljön. Karácsonyra gluténmentes verzióban is elkészíti majd ezt a mennyeien finom csokoládés édességet.

A színésznő azt is elárulta, hogy azért különleges számára ez a sütemény, mert nagyon szereti a kalácsokat, de idén egy kevésbé hagyományosat szeretett volna sütni, nem csak egy egyszerű mákos vagy diós kalácsot.

A karácsonyi készülődésről, az ünnep meghitt pillanatairól itt mesélt a színésznő és megosztotta velünk különleges babka-receptjét is.

Fotó: Pitrolffy Zoltán/Gubás Gabi hivatalos

Fotó: Pitrolffy Zoltán/Gubás Gabi hivatalos

 

Zoltán Erika, a szaloncukortolvaj – az énekesnő karácsonyi menüjétől azonnal megéhezel

– Mi családilag mindent megtettünk azért, hogy élhető életet élhessünk.

Ha lenne egy nagy megafonom, amit mindenki hallana, azt mondanám, hogy próbáljon meg mindenki a leginkább optimistán hozzáállni a helyzethez, mindenki tegyen meg mindent és hozza ki belőle a legjobbat

– mondta a karácsony kapcsán az énekesnő.

– Szenteste magos rántott csirkemellet készítek – mi egyébként csak csirkét és pulykát fogyasztunk –, ehhez pedig német recept alapján készített krumplisalátát tálalok. Ez utóbbit édesanyám receptje alapján állítom össze – folytatta Erika.

Hogy hogyan készül a különleges krumplisaláta és hogy mi a szaloncukor-lopás története Zoltán Erika életében, arról ebben a beszélgetésben rántottuk le a leplet.

Fotó: Zoltán Erika hivatalos

 

Ördög Nóra kedvenc saját sütireceptje karácsonyra

Nóra intelligens krémest készít karácsonyra, mert ez Nánási Pál kedvence.

Hogy hogyan telik az ünnep a műsorvezető családjában és természetesen a Balatonnál, arról és a recept részleteiről is itt olvashatsz.

Fotó: Ördög Nóra Facebook

 

Csepregi Éva húsimádó karácsonyi étele beindítja az érzékeinket

– Sajnos, sokszor még karácsonykor sem sikerül megvalósítani, hogy égjen a szeretet lángja. Nincs recept arra vonatkozóan, hogy mitől működne ez az év többi napján is.

Talán ha gyakrabban mondanánk a másiknak, hogy szeretjük és sokszor beszélgetnénk is a szeretetről, az segítene. Ha sokszor elmondunk valamit, akkor sokkal nagyobb eséllyel válik valósággá

– mondta az énekesnő.

Csepregi Éva extrán húsimádó karácsonyi receptjét és a meghitt, ünnepi beszélgetést itt olvashatjátok.

Fotó: Csepregi Éva családi

Fotó: Csepregi Éva családi

A Happy Gang énekese rakétába töltené a mákos bejglit karácsonyra

– Ami a karácsonyhoz és a télhez kapcsolódó íz számomra, az a sült tök. Gyerekkoromban a Gőgös Gúnár Gedeon című mesében a sünicsalád sütögette a sült tököt. Azóta hozzátartozik számomra a télhez. Ami pedig

a legnagyobb misztérium számomra és egy olyan gyűjtőfogalom, amely teljesen átjár, ha a karácsonyról van szó: mézeskalács. Létezik ennél szebb szó?

Már önmagában az, hogy mézes. És persze maga a kalács fogalma. Az illatok és az ízek kavalkádja. Főként amikor sül a mézeskalács. Az teszi fel a koronát a karácsonyi hangulatra – kezdte Cory.

Hogy mi Cory kedvenc karácsonyi mákos finomsága és hogy miért ez a nagy gasztroszerelem az életében, kiderül ebből a jó hangulatú, ünnepi beszélgetésből.

Cory aka Happy Gang Fotó: High Life Studio/Rozsnyai Zsolt

Cory aka Happy Gang
Fotó: High Life Studio/Rozsnyai Zsolt

 

Pély Barna kedvenc karácsonyi étele

– Ebben az időszakban szoktam olyan döntéseket is hozni, amelyeket betartok a következő évben. Nekem a békés karácsony adja meg az alapot az újévi fogadalmaimnak – fogalmazott Barna.

A United egykori énekes,e a hófehér jaguár legnagyobb híve a karácsony és a téli Balaton nagy rajongója is egyben.

Kedvenc karácsonyi finomsága a konfitált sertésszűz-pecsenyéje borsmártással és rizzsel. A recepetet és a hosszabb beszélgetést itt tudjátok elolvasni.

Pély Barna feladata a csúcsdísz felhelyezése Fotó: Pély Barna családi

Pély Barna feladata a csúcsdísz felhelyezése
Fotó: Pély Barna családi

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Nyitókép: Ördög Nóra hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva