Szaniszló Hajnalka | 2019.07.26. 06:00
Titkos búvóhelyeken jártunk a Balatonnál
Szenvedély, szeretői viszony, izgalom, szex, megcsalás... de hol történik mindez? Ne legyünk álszentek, ha nem vagyunk érintettek, akkor is érdekel, hogy hol csinálják azok, akik megteszik. Nézzük a balatoni szállások titokzatosabb oldalát.

Mindkét fél beleegyezésével zajló szeretői viszonya az emberek 75%-ának volt, vagy van jelenleg is a világon. Ezt felmérések bizonyítják. Ismétlem: ne legyünk álszentek. Ha a maradék 25%-ba tartozunk, akkor is tovább fogunk görgetni.

Azt mindenképpen érdemes végiggondolni, hogy nagyon naiv lenne az az elképzelés, miszerint csak családok és csak nyaralás céljára, átlag egy hétre veszik ki a balatoni nyaralókat, mert bizony szép számmal van kereslet arra is, hogy pár órára találjon az érdeklődő egy-egy lakást.

Fontos! Mielőtt azonban ilyen szállásokat bérlünk – tegyük azt bármilyen céllal – mindenképpen érdemes tájékozódni a szállásgyűjtő oldalakon, ismerősöknél és egyáltalán az internet nagy olvasztótégelyében, hiszen sajnos, vannak negatív példák is, ahogyan azt mi is megírtuk itt és itt és itt is, de olvashatsz róla ide és ide kattintva is, hogy milyen veszélyei lehetnek a szobák és lakások, apartmanok foglalásának. Legyünk tehát körültekintőek, akár egy hagyományos nyaralásról, akár egy lopott óráról van szó!

Már az elején szeretném jelezni, hogy a likeBalaton.hu teljes szerkesztősége mélységesen elítéli mindazt, ami az elmúlt hetekben a balatoni nyaralókban történt, s egyetért azzal, hogy aki ilyesmit elkövet, számoljon a következményekkel.

Fotó: Pixabay

A „megcsalás” szóra a kereső több, mint fél millió találatod dob fel – csak magyar nyelven. Tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be, hogy legalább gondolatban bűnösök vagyunk és ne törjünk pálcát a búvóhelyek felett, amelyek épp az ilyen titkos viszonyok leggyakoribb helyszíneiként szolgálnak.

Korábban már írtunk arról, hogy a főváros mellett a Balaton és környéke az egyik legnépszerűbb térség, ha arra vágyunk, hogy nem éppen legális kapcsolatunk minden testi örömét megéljük.

Alapvetés, hogy mindkét fél beleegyezik a viszonyba és bár ez erkölcsileg akkor sincs rendjén, a világ sajnos, legtöbbször nem a tiszta erkölcsök mentén működik, s valljuk be, hogy ami tiltott, arról még olvasni is izgalmas.

Éppen ezért olyan népszerűek az ilyen típusú regények, filmek vagy épp szaftos pletykák a szomszédasszonyról és éppen ezért izgalmas a búvóhelyek témaköre is, amelyek akár pár órára is bérelhetőek, akár a Balatonnál is.

Teljesen legális, romantikus helyszínek a Balatonnál ide kattintva.

Fotó: Pixabay

Mindenkit izgat a téma és nem véletlenül: a tapasztalatok szerint az öröm ilyen térben való megélése extrém magasra tolja az endorfin termelődését, ugyanakkor még inkább hozzájárul a függőségi viszony fenntartásához.

Oldalakon keresztül lehet fejtegetni, hogy miért jut el valaki a megcsalásig, de az egy teljesen más cikk témája kellene, hogy legyen. Mi most induljunk ki onnan, hogy a viszony már elkezdődött és kell egy hely, hogy megéljük a vágyainkat vagy éppen csak szeretnénk egy, a megszokottól eltérő helyszínt kipróbálni a kedvesünkkel.

Titkos öblök és titkos stégek is vannak a Balatonnál, érdemes ezeket is felfedezni, ha egy kis izgalomra vágyik az ember.

Nézzük először az időbeli korlátokat. Ezek a találkozók ritkán tervezhetőek napokkal előre. A legkézenfekvőbb megoldás (hacsak nincs egy, erre a célra fenntartott lakás), ha keresünk egy búvóhelyet. Találni nagyon egyszerű. Lefoglalni, akár csak egy nappal a találkozó előtt is: nagyon nehéz.
Ezek a lakások olyan szinten dolgoznak folyamatos teltházzal, hogy ha nem jelezzük érkezésünket már 2-3 nappal előtte, akkor szinte lehetetlen szabad helyet találni. Alapos kutatási eredményeink bizonyítják, hogy minimum 8-10 telefon szükséges, hogy egyik napról a másikra időpont és helyszín szempontjából is megfelelő kuckót találjunk arra a néhány órára, ami rendelkezésünkre áll.

Fotó: Pixabay

Emellett pedig egy csomó egyéb feltételnek is meg kell felelni ahhoz, hogy egyáltalán felemeljük a telefont (persze, az elkeseredettség a foglalt lakásokról szóló telefonok után csökkentheti az igényszintet, de ezt mindenkinek a fantáziájára bízzuk):
Legyen kellően távol az ovitól, a sulitól, a férjtől, a feleségtől, a barátoktól, de közel a munkahelyhez, hogy ne lógjunk túl az ebédidő keretein, amelyben megejtjük az együttlétet.
Lehetőleg könnyen megközelíthető legyen, de ne túl feltűnően, vagyis ha lehet, akkor rendelkezzen diszkrét parkolóval is. Hát, ehhez éppen ideális a Balaton környéke, feltéve, ha van annyi időnk, hogy emiatt a Balatonhoz utazzunk, de mivel a legtöbben munkaidőben kénytelenek megoldani a dolgot, alapvetés, hogy mindenki a munkahelyéhez közeli megoldást választ, természetesen növelve ezzel a lebukás kockázatát, ugyanakkor a vágy egekig fokozását is.
Legyen kellően igényes a berendezése – a fotók nagyon sokszor szépítenek, aztán a helyszínen eléggé csalódottá válhatunk, ami lássuk be, hogy a libidóra is negatív hatással lehet.
Legyen könnyen intézhető, azaz egy hívás részünkről és már le is foglaltuk, érzéskor kulcs és kicsengetjük a lóvét majd távozáskor ott hagyjuk a kulcsot és behúzzuk magunk mögött az ajtót, nem kell újra találkozni az üzemeltetővel: egy elküldött sms-el lezárjuk az ott tartózkodást, ahogyan a parkolást állítjuk le egy üzenet elküldésével.

Fülledt erotika más formában is létezik a Balatonnál, itt már körbejártuk a témát.

Számtalanszor halljuk, hogy a kapcsolatok sokszor fásulttá válnak a megszokottól és a hétköznapitól. Éppen ezért lépnek félre oly’ sokan, de azért ne legyünk ennyire rosszindulatúak: teljesen legális párok is látogatják a búvóhelyeket annak érdekében, hogy némi izgalmat, valami szokatlant csempésszenek a szexuális életükbe. Tökéletes megoldás ilyen esetben is, hiszen az új ingerek a génjeinkbe vannak kódolva, már csak ezért sem érdemes álszenteskedve elkattintani. Görgess, mert tudom, hogy érdekel!

Fotó: Pixabay

Hangsúlyozzuk, hogy senkit sem biztatunk a megcsalásra, de ezért képzeljük el az alábbi szituációt: megbeszéljük, hogy mikor találkozunk. Nagy nehezen szerzünk egy lakás 2 órára (ez az átlag, amelyre az ilyenek kiadják) ötezerért Budapesten és körülbelül fele ennyiért a Balaton környékén. Másnap reggel már azzal az izgalommal ébredünk, hogy pár óra múlva egy vadidegen lakásban találkozunk azzal, akit annyira kívánunk és végre nem zavar bennünket senki. Az izgalmi faktorra természetesen egy kamionnyi oxitocint pakol amikor az üzemeltető átadja a kulcsokat, majd az egyik fél felmegy a lakásba és pár perccel később követi őt a másik fél is… mivel az oldal keretei ennél többet nem engednek meg, a többit mindenkinek a fantáziájára bízzuk.

Vannak a természetben egyéb lehetőségek is, ilyenek például a szabadstrandok és természetesen a magyar tengernél is vannak nudista strandok, ha kicsit közelíteni szeretnénk a természetességhez.

A naturista strandokon még vörös szőnyeges esküvőt is rendeznek, tudtad?

Aki tapasztalta már, biztosan tudja, hogy mennyire furcsa, izgalmas és bűnös érzés mindez. Olyasvalakivel együtt lenni egy idegen lakásban, titokban, akivel egyébként sem lenne szabad együtt lenni, s mindezt egy teljesen új környezetben, ahol minden inger friss és izgalmas…

Addiktív élmény és nagyon nehéz szabadulni az emlékétől. Meggyőződésem, hogy mindez nagy mértékben szerepet játszik abban, hogy a búvóhelyek a nagyon jövedelmező üzleti ágak közé tartoznak.

Nem biztatunk senkit arra, hogy kipróbálja ezeket a helyeket, csupán arra szerettünk volna rávilágítani, hogy elítéljük vagy élvezzük, a kéjlakoknak létjogosultságuk van a világban. Egyrészt. Másrészt izgalmassá tehetjük vele az intim együttléteket, s nem kell feltétlenül megcsalásban gondolkodni.

Hévíztől Almádiig a Balatonnál is bőven vannak olyan helyek, amelyek kimerítik a búvóhely fogalmát, szóval nem bonyolult megtalálni a megfelelőt. Még akkor is ha, olyan igényeink vannak, mint a hidromasszázs sarokkád, a wifi vagy a klíma és parkolási lehetőség.

Fotó: Pixabay

Mielőtt azonban felemeljük a telefont és lefoglaljuk a szobát, érdemes utánaolvasni a referenciáknak: mindenki ezt teszi, egy átlagos hotel esetében is – miért ne tennénk hát ugyanezt ebben az esetben is? Normálisan takarítanak-e az adott helyen, megfelelően diszkréten állnak-e a vendéghez, s hogy milyen egyéb extrákkal rendelkezik a lakás: kérhetünk egyéb felszereltséget is (az apróságoktól kezdve az egészen extrém igényekig) – ezekről minden búvóhely közösségi oldalán is tájékozódhatunk, nem kell a kínos kérdéseket telefonban feltennünk.

Nem garantáljuk, hogy a szomszéd nem fogja hallani vagy tudni, mi történik, s amikor meglát bennünket, nem méreget majd furcsán, de ennyit bevállalhatunk és ha már ehhez a módszerhez folyamodunk, be is fogunk vállalni és kénytelenek leszünk elviselni. A méregpohár egyszerre mézédes és fájdalmasan keserű, de amíg az ember gyarló, semminek sem adja meg magát olyan könnyen, mint a testi örömöknek. Mindenki vérmérséklete és lelkiismerete szerint döntheti el, hogy mennyire mélyen ássa bele magát ebbe a világba – mi most csak egy kicsit megkarcolgattuk a felszínt.

Írta: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva